Repository logo
  • Institutions
  • Estadísticas
  • Log In
    New user? Click here to register. Have you forgotten your password?
  1. Home
  2. Universidad de Pamplona
  3. @limentech, Ciencia y Tecnología Alimentaria
  4. vol. 20 núm. 1 (2022)
  5. Browse by Subject

vol. 20 núm. 1 (2022)

Browse

Recent ItemsBy AuthorBy Titlebrowse.comcol.by.institutionbrowse.comcol.by.journalBy Subject

Browsing vol. 20 núm. 1 (2022) by Subject

Now showing 1 - 20 of 67
Results Per Page
Sort Options
  • aceites volátiles  1
  • ácidos grasos  1
  • ácidos grasos saturado e insaturado  1
  • actividad Frap  1
  • actividad Orac  1
  • Agentes antibacterianos  1
  • Agro-industry  1
  • Agroindustria  1
  • Alimentación  1
  • Antibacterial agents  1
  • aprovechamiento  1
  • barreras  1
  • barriers  1
  • beneficios  1
  • by-products  1
  • cacao  1
  • cassava  1
  • cocoa  1
  • color  2
  • competitiveness  1
  • «
  • 1 (current)
  • 2
  • 3
  • 4
  • »
Consorcio ColombiaConsortia
Acerca de Ciencia Nacional