Skip to main content
Institutions
Estadísticas
Log In
Email address
Password
Log in
New user? Click here to register.
Have you forgotten your password?
Home
Universidad de Pamplona
@limentech, Ciencia y Tecnología Alimentaria
vol. 15 núm. 1 (2017)
Browse by Subject
vol. 15 núm. 1 (2017)
Browse
Recent Items
By Author
By Title
browse.comcol.by.institution
browse.comcol.by.journal
By Subject
Recent Items
By Author
By Title
browse.comcol.by.institution
browse.comcol.by.journal
By Subject
Browsing vol. 15 núm. 1 (2017) by Subject
Browse
Now showing
1 - 20 of 20
Results Per Page
1
5
10
20
40
60
80
100
Sort Options
Ascending
Descending
Absorción de aceite
1
Almidón
1
Arracacha
1
café
1
carga microbiana
1
carne de ovino
1
Coeficiente de difusión
1
composición
1
cordero
1
empanadas
1
expansión
1
fermentación
1
fritura a vacío
1
humidificación
1
Ley de Fick
1
maduración
1
Prefritura
1
sacrificio
1
tostado
1
variedad
1